Nikmati PENGHANTARAN PERCUMA dalam Malaysia untuk tempahan RM100 & ke atas
Basket
Free

jangan risau. Kos penghantaran akan dikira secara automatik apabila anda mendaftar keluar dari troli beli-belah anda 😅!

Penghantaran percuma dalam Malaysia untuk tempahan RM100 & ke atas.

COVID 19

02/04/2020

Pembaca yang dihormati,

Kami masih belum berani mengulas mengenai krisis kesihatan semasa, kerana walaupun selepas 15 hari dalam pantang, ia adalah subjek yang sukar untuk dibincangkan. Apa yang boleh dikatakan? Patutkah kita meluahkan perasaan kita? Di sebalik segala-galanya, patutkah kita terus berpura-pura 'perniagaannya seperti biasa' dengan cara komunikasi yang agak terpisah. Rumit sungguh…

Kita mesti berhadapan dengan fakta, tiada jawapan yang betul, tiada komunikasi yang betul malah mesej yang "baik".

Oleh itu kami telah memutuskan untuk terus menjual di laman web kami dan lebih-lebih lagi kami akan terus menyampaikan pengetahuan saintifik kami melalui artikel blog dan surat berita tentang profesion kami, 'kesejahteraan', ya tetapi 'kesejahteraan' yang berkesan.

Seperti yang anda ketahui, dan kami ingin menekankan perkara ini, terdapat lelaki dan wanita yang bekerja di tapak setiap hari menyusun bungkusan kami, ia bukan robot yang melakukan kerja itu. Kami berhutang besar kepada mereka. Atas sebab inilah kami telah melaksanakan kenaikan gaji sebanyak 15% untuk setiap pengendali dan penyelaras pasukan kami.

Di samping itu, kami telah melaksanakan langkah-langkah penting untuk membolehkan operasi logistik dan penghantaran diteruskan:

  • Pelaksanaan langkah-langkah kebersihan "penghalang" kerajaan Perancis.
  • Pengenalan waktu kerja berperingkat, rehat "kebersihan" tambahan, pembahagian pasukan, jarak antara pengendali, latihan kakitangan, pembelian peralatan kebersihan pelindung, pembersihan tambahan kawasan umum utama.
  • Penghantaran tanpa sentuh

Langkah-langkah ini membolehkan kami meneruskan pesanan penghantaran setiap hari dalam keadaan kebersihan yang optimum. Walau bagaimanapun, ini datang dengan kos tambahan yang besar yang akan kami tanggung untuk menjamin harga kami kekal sama.

Kami meminta anda untuk "bertanggungjawab" apabila membuat pesanan dengan mengumpulkan bersama-sama, semua keperluan anda untuk mengelakkan daripada membuat pesanan baharu pada minggu berikutnya. Dan yang paling penting, duduk di rumah.

Selain itu, kami menghantar krim dan minyak kepada pasukan perubatan di l'Hôtel Dieu (Paris) untuk membantu mengekalkan kulit mereka, khususnya tangan mereka, lembap.

Kurungan wajib yang sedang kita hadapi ini, memaksa kita melihat sesuatu secara berbeza, mari kita cuba memanfaatkannya sepenuhnya. Seperti yang kita tahu ada dua dunia yang muncul; bahawa orang yang terkurung di rumah mereka dan mereka yang diwajibkan oleh profesion mereka untuk memastikan pemeliharaan kebendaan dan peradaban manusia. Dan kita tidak boleh berterima kasih kepada mereka.

Jika seseorang tidak berbuat apa-apa, jika kita tidak bertindak, jika kita tidak berfikir, kita kekal sebagai banduan. Itulah sebabnya saya meminta anda untuk bermuhasabah dengan saya, melalui artikel baru saya di blog tentang "puasa kosmetik" yang telah saya amalkan selama bertahun-tahun, yang dengan sempurna menggemakan situasi yang tidak pernah berlaku sebelum ini.

Manfaatkan kekangan ini untuk mendapatkan kemerdekaan baru daripada konvensyen sosial tertentu yang terlalu tertanam dalam diri setiap kita.

Cyrille TELINGE - Pengasas