Nikmati PENGHANTARAN PERCUMA dalam Malaysia untuk tempahan RM100 & ke atas
Basket
Free

jangan risau. Kos penghantaran akan dikira secara automatik apabila anda mendaftar keluar dari troli beli-belah anda 😅!

Penghantaran percuma dalam Malaysia untuk tempahan RM100 & ke atas.

Luminnej oleh Jeann Liew
Whitening Booster dengan Kajian Polifenol Teh Hijau

Serum ini berwarna putih susu, dengan bau yang sangat minimum, ia hanya berbau semulajadi. Teksturnya sedikit cair dan licin mentega, meluncur pada kulit dengan sangat mudah dan agak cepat meresap ke dalam kulit kita juga. Pengalaman pengguna pastinya sangat indah. Seseorang boleh mengatakan ia dibuat kerana komitmen dan pengabdian terhadap sains. Kami mendapati bahawa kami mengosongkan botol dengan agak pantas, dalam masa 3 minggu penggunaan harian, pagi dan malam dengan dua pam pada tapak tangan kami dan menyapunya ke seluruh muka kami dan dibawa ke leher.

Bagi hasil dan keberkesanan, kami melihat kecerahan keseluruhan pada kulit kami tetapi dari segi kawasan bintik gelap tertentu, ia berjaya memudar sedikit sekali, tidak begitu ketara dengan satu atau dua warna utama yang dicerahkan. Kami percaya seperti ramuan ajaib penjagaan kulit yang lain, seseorang itu perlu mencubanya untuk tempoh yang lebih lama untuk melihat kesan penuh pada kulit, terutamanya bintik-bintik gelap yang degil seperti kita akibat penuaan dan perubahan hormon.

sumber:
https://luminnej.blogspot.com/2023/11/review-whitening-booster-serum-with.html

Luminnej mengesyorkan:

Whitening Booster dengan Polifenol Teh Hijau

Luminnej oleh Jeann Liew
Serum Booster dengan Kajian Vitamin C

Didatangkan dalam pembungkusan hitam dan oren ringkas, serum canggih ini disimpan dalam botol pam kaca yang kukuh. Kami suka beratnya, terasa bagus di tangan dan cengkaman. Serum adalah losyen berwarna oren ringan, mempunyai jenis bau buah-buahan yang menyenangkan, menyegarkan. Ia meluncur ke kulit kita dengan hebat dan menyerap ke dalam kulit dengan sangat baik . Kami menggunakan dengan tekun pagi dan malam sejak kami menerima produk.

Untuk penghidratan dan pelembab secara keseluruhan, kami rasa serum ini berfungsi dengan baik, tanpa rasa sisa melekit pada kulit . Kami tahu bahawa kulit kami telah menyerap beberapa kandungan vitamin C yang benar-benar hebat. (secara kebetulan, kami sangat suka oren!). Ia melegakan kulit kita dan menjadikannya rasa dan kelihatan lebih anjal secara keseluruhan = kulit wajah kurang kusam , yay *_^

Mengenai keberkesanannya dalam mencerahkan pigmentasi, kami tidak melihat perubahan drastik sepanjang tempoh penggunaan kami, mungkin pigmentasi kami terlalu degil untuk dicerahkan dengan hanya satu botol serum ini atau mungkin ia perlu digabungkan dengan produk lain dari jenama. Kami harus mengakui bahawa kami telah mencuba banyak produk penjagaan kulit untuk tujuan ini, kami belum menemui satu yang benar-benar berkesan dan kami faham pigmentasi adalah salah satu masalah kulit yang paling mencabar untuk ditangani.

sumber:
https://luminnej.blogspot.com/2020/06/review-booster-with-vitamin-c-by.html

Luminnej mengesyorkan:

Serum Booster dengan Vitamin C

beautybyfrieda.com
Booster Serum dengan Kajian HA

Saya telah banyak mendedahkan kulit saya kepada cahaya matahari semasa cuti. Walaupun saya menggunakan banyak SPF, kulit saya juga menderita. Setiap hari serum ini adalah penyelamat untuk menghilangkan dehidrasi dan kekeringan. Ia adalah satu kemestian apabila anda ingin membuat garis muka anda kurang kelihatan . Tetapi ia juga merupakan produk yang bagus jika anda mengalami tempoh tekanan di belakang anda, kurang tidur, atau telah mengambil diet berat. Kulit anda akan kelihatan sihat dan berisi semula.

sumber:
https://beautybyfrieda.com/novexpert-booster-serum-with-hyaluronic-acid/?lang=ms

beautybyfrieda.com mengesyorkan:

Booster Serum dengan HA

hannahheartss.co.uk
Kajian Cecair Anti Penuaan Pakar

Kulit saya telah menyukai ini dan saya telah menggunakannya selama lebih kurang sebulan sekarang. Kulit saya kelihatan lebih sihat , cerah dan berasa lebih lembut sejak saya mula menggunakannya dalam rutin pagi saya. Saya juga perasan bahawa mana-mana tompok kemerahan yang saya alami telah reda yang saya sangat menyukainya kerana ia adalah sesuatu yang saya cuba buang untuk beberapa ketika sekarang. Ia telah mengekalkan kulit saya terhidrat dengan baik dan saya mendapati ia berfungsi dengan baik dengan solek saya selagi saya membiarkannya beberapa minit sebelum menggunakan sebarang produk asas.

sumber:
https://www.hannahheartss.co.uk/2019/04/novexpert-anti-aging-fluid-review.html

hannahheartss.co.uk mengesyorkan:

Cecair Anti Penuaan Pakar

sunshinekelly.com
Kajian Pengelupasan Pakar

Secara keseluruhan, selepas menggunakan pengelupasan dan topeng ini saya mendapati bahawa ia adalah acara yang sesuai untuk kulit kering dan dehidrasi . Tiada kemerahan kulit, alahan atau breakout selepas menggunakan produk ini. Pastinya kulit saya terasa lebih licin dan berseri dipertingkatkan selepas menggunakan produk ini. Walaupun bersaiz sederhana tapi tahan lama sebab kita guna sikit sahaja (macam saiz 2 biji peas) dah cukup untuk menutup dan menyental seluruh muka dan leher.

sumber:
http://www.theisabellee.com/2015/01/novexpert-expert-exfoliator-review.html

sunshinekelly.com mengesyorkan:

Pengelupasan Pakar

theisabellee.com
Kajian Pengelupasan Pakar

Berikut ialah gabungan topeng + gosok untuk memberikan pengelupasan biologi dan mekanikal untuk wajah anda . Produk 2-dalam-1 ini dijual pada harga RM 129/40ml. Anda hanya memerlukan sedikit untuk setiap penggunaan (seminggu sekali) jadi saya tidak akan benar-benar mengatakan ia mahal.

Uhhhh dalam foto anda tidak dapat melihat apa-apa kecuali mungkin dahi saya menjadi kurang kusam. Tetapi cermin memberitahu saya bahawa kulit saya lebih cerah dan licin .

sumber:
http://www.theisabellee.com/2015/01/novexpert-expert-exfoliator-review.html

theisabellee.com mengesyorkan:

Pengelupasan Pakar

sunshinekelly.com
Booster Serum dengan Kajian HA

Serum Novexpert Booster dengan HA boleh membantu melicinkan garis halus dan kering , menangkis dan melembapkan kulit serta ia berfungsi pada mana-mana jenis kulit . Sama ada lelaki atau wanita yang mempunyai kulit kering, sensitif, berminyak atau letih, Serum Booster kegunaan harian ini boleh digunakan pada muka, kontur mata, leher, belahan dada dalam mana-mana musim atau iklim.

sumber:
https://www.sunshinekelly.com/2014/11/novexpert-booster-serum-with-hyaluronic.html

sunshinekelly.com mengesyorkan:

Booster Serum dengan HA

kisahsidairy.com
Kajian Topeng Repulp

NovExpert Repulp Mask | Selain daripada dapat melembapkan kulit ia juga dapat memberikan vitamin pada kulit muka .Dan sebab itulah NovExpert Repulp mask ni bagus untuk diamalkan.

Benda kalau kita tak cuba kita tak taukan akan keberkesanannya. Jadi apa pun kita kena cuba samada ianya sesuai untuk kulit muka kita atau tidak. Yang penting ingredients produk haruslah tidak menggunakan bahan-bahan yang terlarang .

sumber:
https://kisahsidairy.com/product-review-novexpert-repulp-mask/

kisahsidairy.com mengesyorkan:

Topeng Repulp

jeanquiambao.net
Cabaran 5 Hari Kontur Mata Pakar Angkat

Saya mengambil cabaran 5 hari FLAWLESS pada Kontur Mata Pengangkat Pakar Novexpert dan saya gembira melihat dan berkongsi hasilnya dengan anda, pembaca yang budiman. ^_^

sumber:
https://jeanquiambao.net/blog/product-review-novexpert-expert-lifting-eye-contour-5-day-challenge/


paperblog.com
Kajian Serum Mengangkat Segera

Saya tidak pernah percaya mengangkat segera, tetapi saya agak terkejut kerana saya benar-benar boleh mendapat hasil yang hampir serta-merta.

Daripada menggunakan pada seluruh muka saya, saya menyasarkan kawasan yang saya benar-benar perlu mengangkat, seperti garis-garis halus saya di sekitar bibir saya, mata saya.

Jika garisan anda tidak begitu dalam, anda boleh melihat hasil segera.

sumber:
https://en.paperblog.com/novexpert-instant-lifting-serum-reviews-650844/

Paperblog.com mengesyorkan:

Serum Mengangkat Segera

productnation.co
Melicinkan Toning Mist dengan Kajian HA

Kekalkan awet muda dan keanjalan kulit dengan toner anti-aging ini
Selain mengekalkan kelembapan kulit, toner juga menghasilkan kolagen booster untuk melambatkan proses penuaan. Jika dipakai sebelum keluar rumah, toner ini menyediakan lapisan pelindung terhadap kotoran yang tidak elok untuk kulit.

Apa yang menarik tentang toner ini adalah ianya datang dalam bentuk toner mist spray. Mudah untuk dibawa dan dipakai dimana-mana pada bila-bila masa sahaja. productnation

sumber:
https://productnation.co/my-bm/27867/toner-hyaluronic-acid-terbaik-malaysia/#p-52532

Productnation.co mengesyorkan:

Melicinkan Toning Mist dengan HA

Kajian semula NDPASSION Booster Serum Vitamin C

Seperti yang anda boleh lihat dari gambar saya di bawah. Bandingkan dengan vitamin C abadi, Novexpert Booster Serum Vitamin C mengurangkan hiperpigmentasi dengan lebih cepat . Kulit saya juga kelihatan lebih cerah secara keseluruhan . Ini adalah gambar semasa saya mula menggunakannya terdapat jerawat baru yang segar yang hanya muncul dan meninggalkan kesannya. Dan gambar jerawat 2 bulan selepas saya menggunakan Novexpert Booster Serum Vitamin C secara konsisten. Parut itu menjadi cerah , bersama-sama dengan parut jerawat saya sebelum ini di dagu.

sumber:
https://ndpassion.com/2021/11/24/novexpert-booster-serum-vitamin-c-review/

NDPASSION mengesyorkan:

Serum Booster dengan Vitamin C

Blogger Veteran Paris B

Seperti yang dijangkakan, Novexpert Booster Serum dengan Hyaluronic Acid membuatkan kulit saya berasa gebu dan terhidrat selepas digunakan, dan terutamanya dengan penggunaan biasa. Setakat serum penggalak asas, ia dirumus dengan baik, dan agak bagus.

sumber:
https://www.mywomenstuff.com/2020/04/novexpert-booster-serum-hyaluronic-acid/

Serum Novexpert Booster dengan Vitamin C ialah formula lembut dan penghidratan yang mengandungi 25% Vitamin C yang distabilkan sebagai bahan utamanya. Ia lembut pada kulit dan menyerap dengan cepat dan mudah tanpa meninggalkan sisa pada kulit. Ia juga boleh digunakan pada kulit selepas pendedahan matahari, dan saya boleh memberi keterangan kepada fakta bahawa kulit saya kelihatan tidak lebih teruk untuk dipakai pada hari selepasnya. Ia telah membantu mengekalkan kejernihan kulit saya dan sejauh mana serum Vitamin C pergi, ini adalah yang saya cadangkan, kerana formula yang stabil akan diterjemahkan kepada jangka hayat yang lebih lama dan keberkesanan yang lebih baik pada kulit.

sumber:
https://www.mywomenstuff.com/2020/01/novexpert-booster-vitamin-c/

Paris B mengesyorkan:

Serum Booster dengan Asid Hyaluronik

Serum Booster dengan Vitamin C

Laura Loukola
Jurugambar, Ilustrator & Pencipta Kandungan (Helsinki, Finland)

Untuk hasil yang lebih efisyen saya boleh cadangkan Novexpert Booster Serum with Vitamin C . Ini seperti OJ yang ditekan sejuk untuk kulit anda: segar dan cantik. Serum ini dibungkus dengan dos tinggi kompleks Vitamin C yang stabil, tetapi ia tidak menyengat atau merengsakan kulit saya sama sekali. Senarai ramuannya mudah: air, Vitamin C dan beberapa bahan pentekstur. Jika anda mempunyai masalah pigmentasi atau anda inginkan kulit yang lebih berseri secepat mungkin, pilih ini berbanding Mádara!

sumber:
https://www.lauraloukola.net/blog/2021/eco-skincare-for-beautiful-and-healthy-adult-skin

Laura mengesyorkan:

Serum Booster dengan Vitamin C

Madeline Chong

Saya mempunyai kulit yang sangat sensitif dan sering mengalami kulit kering dan gatal. Saya telah mencuba begitu banyak jenama termasuk jenama premium, tetapi tiada apa-apa yang berkesan dan paling teruk ia menyebabkan reaksi alahan seperti bengkak dan ruam. Saya telah diperkenalkan kepada Novexpert oleh seorang rakan dan membeli Krim Repulp untuk mengatasi kulit saya yang kering dan gatal. Saya sangat gembira sekali saya tidak mengalami sebarang reaksi alahan. Ini memberi saya keyakinan untuk mencuba barangan lain seperti Booster Serum dengan Vitamin C. Selepas menggunakan serum Vitamin C, kawan-kawan saya mula memuji saya bahawa warna kulit saya lebih sekata, kulit kelihatan lebih cerah dan lebih berseri. Jadi, tanpa teragak-agak saya mula mencuba rangkaian penuh seperti pembersih, toner, topeng dan lain-lain. Kini selepas menggunakan Novexpert selama lebih daripada 6 tahun saya benar-benar bersyukur kerana telah menemui jenama yang selamat dan berkesan untuk kulit saya. Tiada lagi reaksi alahan!

我是过敏体质,脸部皮肤容易干裂\瘙痒\红肿,偶尔还会起红斑,因此很难我所。试过各种昂贵的护肤品牌,也试过不少直销或价格平民的产品,有一段时间甚至回归原始,什么也不用,可是皮肤的状况并未改善。直年善。直年到vexpert, 我使用了The Repulp Cream ,发现并未引起任何过敏反应,于是大胆加上Booster Serum with Vitamin C品牌,可以放心尝试不同系列的产品,这些年来,脸部未曾出现过敏反应。

Madeleine mengesyorkan:

Serum Booster dengan Vitamin C

Krim Repulp

Serum Booster dengan Asid Hyaluronik

Topeng Repulp

Jesica Low

Sebagai ibu yang sibuk kepada 2 anak kecil, saya tidak mempunyai masa yang mewah untuk sesi muka yang lama jadi saya akan menggunakan Novexpert Repulp Mask selama 10-15 minit kira-kira 3 kali seminggu dan kulit saya serta-merta akan berasa lebih lembut dan cerah! Satu lagi kelebihan bagi saya sebagai ibu menyusu ialah saya tidak perlu risau untuk menggunakan mana-mana produk Novexpert kerana ia menggunakan semua bahan semulajadi.

作为一个有两个孩子的忙碌母亲,我没有足够的时间进行长时间的面部护理,我没有足够的时间进行长时间的面部护理,寬没有足够。 vexpert Repulp Mask 10-15分钟,我的皮肤立即变得柔软而明亮!对我来说,作为母乳喂养妈妈的另一个好处是,我不必担心使用任妈妈的另一个好处是,我不必担心使用任何Novexpert产品,因为京它網分。

Jesica mengesyorkan:

Topeng Repulp

Mata Nampak Lebih Muda ... Hanya Dalam 5 Minit !


Kontur Mata Mengangkat Radiance